avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier, reabilitare, amanare aplicarii pedepsei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier, reabilitare, amanare aplicarii pedepsei ...

Cazier , reabilitare , amanare aplicarii pedepsei

Bună ziua.

Sunt în termenul de 2 ani de probatiune. Am fost condamnat la 4 luni, dar s-a aplicat amanarea aplicarii pedepsei. Mai am 1 an de semnat, dar vreau sa știu dacă exista o lege sau o formalitate prin care pot sa o reduc.

Exista asa ceva? O cerere de reabilitare? Orice? De cand s-a produs incidentul , 2020 pana sa primesc sentința 2023 prin care am recunoscut și pana acum 2024 nu am mai făcut nimic. Munca , mancare și somn.

Am terminat o facultate și puteam sa fiu marinar de 2 ani, dar din cauza incidentului nu am mai avut posibilitatea și vreau sa-mi urmez drumul.

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cazier , reabilitare , amanare aplicarii pedepsei Roland03 Roland03 Cazier , reabilitare , amanare aplicarii pedepsei Bună ziua. Sunt în termenul de 2 ani de probatiune. Am fost condamnat la 4 luni, dar s-a aplicat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 2016 am fost judecat penal, mi sa dat sentinta ... renshi renshi buna ziua, in 2016 am fost judecat penal, mi sa dat sentinta de amenda cu perioada de probatiune timp de 2 ani. am definitiva. la probatiune mi sa spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)