avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este necesară semnătură electronică pentru a ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este necesară semnătură electronică pentru a depune declarația la pfa?

Buna ziua! Dețin un PFA nou înființat și doresc sa depun declarația unica pe portalul ANAF, este necesară semnătură electronică pentru a depune declarația? Daca da, care dintre cele trei? Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 19:35, 12 Septembrie 2024
Se poate și fără semnătură electronica.
Va faceți cont cu user și parola. Acolo depuneți declarația unică fără a o semna electronic.
Detalii aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi cui? Puternicus Puternicus Buna ziua! Un Ong poate sa depuna mai multe centralizatoare pt acelasi CUi? Multumesc! (vezi toată discuția)
Depunere online declaratia unica roman.chereji roman.chereji Poate cineva sa-mi spuna cum pot depune online declaratia unica? Mi-am facut cont pe site la Anaf, dar nu stiu unde se completeaza. Trebuie sa downloadez ... (vezi toată discuția)
Dosar contribuabil stelach stelach Buna ziua din portalul anaf, cum pot accesa dosarul contribuabilului? Va multumesc. (vezi toată discuția)