avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat dintr un magazin,produsele le am platit pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat dintr un magazin,produsele le am platit pe loc deoarece ...

Daca Am furat dintr un magazin,la ieșire angajații m au pus să plătesc produsele,le am platit deoarece m au văzut pe camere,nu mi au luat nici un fel de date sau informații suplimentare despre mine ce mi se poate întâmpla dacă mi au luat bonul fiscal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
Darius8100, utilizator

Alte discuții în legătură

Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Furt din penny milan7 milan7 Buna ziua! Astăzi am fost în penny, am intrat cu ghiozdanul si am strecurat câteva produse în valoare de maxim 100 de lei. La ieșirea din magazin mi am ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)