avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... S a format vreun grup în legătură cu acționarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

S a format vreun grup în legătură cu acționarea caselor de ...

S a format vreun grup în legătură cu acționarea caselor de pensii în judecată? Am rețineri din pensie din cauza recalculării greșite.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 27 August 2024
Mulțumesc de răspuns. Am citit. Pe decizia cu poprirea celor 6942 lei, in final undeva jos scrie că poprirea este cu titlu executoriu. Deci este legea lor de a opri forțat acesti bani fata proces. De unde până unde se a greșit pensia când eu am luat pensia întreaga Oana in 13.06.2024. este o eroare f. mare începând cu anii de pensie, punctajul care a scăzut f.mult, pensia micșorată cu 300 lei și poprirea celor 7000 lei.
Buna seara. Nu am avut cu cine discuta amiabil. Poprirea a început de 2 luni dar cum rezolv problema pensiei? Ptr.ca sunt erori f.mari la calcul.

Carp Mircea a scris:

Daca aveti probe ca s-a gresit la recalculare, atunci puteti rezolva problema pe cale amiabila.

Încă odată spun: decizia de revizuire este greșită cap coada. La 38 de ani de muncă nu este posibil sa tai de la 2671 la 2400, sa scazi punctajul și să oprești forțat cei 7000 lei din pensie că sca greșit la casa de pensii. Acum eu iau pensie 1591. Ați înțeles? Nu poate fi vorba de nici o discuție amiabila.
Trebuia sa contestati imediat acea poprire .... Contestaţia la executare reprezintă mijlocul procedural prin intermediul căruia părţile implicate în procedura de executare, precum şi terţele persoane interesate pot obţine desfiinţarea măsurilor ilegale de urmărire silită.

~ final discuție ~