avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara in natura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara in natura

Pensie alimentara
Platesc o pensie alimentara de 2500 lei pentru un minor, suma fixa stabilita prin judecatorie de comun acord. Suma reprezinta in acest moment mai putin de 25% din venitul meu, cu siguranta celalalt parinte va cere cresterea in instanta a sumei. Nu asta este problema. Chiar vreau sa imi ajut copilul, insa pentru ca legile din Romania sunt cum sunt, in momentul de fata eu am acces la copil cate 10-15 minute pe luna, in ciuda unui orar stabilit in instanta. Am citit si am vazut ca exista posibilitatea suportului in natura asimilat pensiei. Va rog sa ma ajutati si sa-mi dati mai multe lamuriri legate de acest lucru, poate reprezenta o portita pentru mine ca sa-mi vad copilul mai des.

Alte discuții în legătură

Cum se impart cheltuielile pentru copil? 50% mama, 50% tata? marcela31 marcela31 Buna ziua tuturor! As dori sa va rog sa-mi lamuriti o problema, daca puteti: in caz de divort si incredintare a copilului unuia dintre parinti, la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara galatan.anamaria@yahoo.com galatan.anamaria@yahoo.com Buna ziua as dori sa ma ajutati cu formularea unei cereri pt marire pensie alimentara,mentionez ca sunt divortata de 2 ani de zile am o fetita de 6 ani care a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere 2cool4school 2cool4school Spuneti-mi, va rog, este posibil sa apara intr-o hotarare judecatoreasca pensia de intretinere ca procent-25% din veniturile nete lunare, spre exemplu? Nu mi ... (vezi toată discuția)