avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Spuneti-mi, va rog, este posibil sa apara intr-o hotarare judecatoreasca pensia de intretinere ca procent-25% din veniturile nete lunare, spre exemplu?
Nu mi s-ar parea normal: sa zicem ca castig la Loto si trebuie sa impart banii cu fosta sotie, dupa acest algoritm?
Da, e legal.
O fi legal, dar pe mine ma intereseaza cum pot sa inlatur o astfel de situatie, care imi creeaza un risc...prefer sa platesc o suma fixa lunar...
Puteti sa va intelegeti cu fosta sotie la o suma fixa lunar. Cu intelegerea semnata, va prezentati in instanta.
Din pacate, imi trebuie alta varianta...
Daca cer achitarea in natura, trebuie sa ma imaginez cu saci de malai, ulei, etc. la ea la poarta si ea refuzandu-le, din diferite motive? Apoi eu trimitandu-i-le prin coletaria Postei Romane si urmarind ce se intampla?
Domnule, aveti un avocat? Ca aveti zeci de intrebari, nu va spune nimic? O consultatie e destul de accesibila...
Trebuie sa scrie din ce venituri.

Alte discuții în legătură

Actiune marire pensie intretinere minor ContSters114133 ContSters114133 cum credeti ca se solutioneaza o actiune de marire a pensiei de intretinere minor,daca procentul a fost cel maxim admis?in sentinta civila stabilita in baza ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie alimentara copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit ca minorul sa ramana la mine. (vezi toată discuția)
Nivelul maxim al pensiei alimentare andreea0123 andreea0123 As vrea sa stiu conform noului cod al familiei care ar fi maximul de pensie alimentara pe care sotul meu trebuie sa-l plateasca ptr un copil, avand in vedere ... (vezi toată discuția)