avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA.AM O FIRMA ROMANESCA DE CURATENIE CARE LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA.AM O FIRMA ROMANESCA DE CURATENIE CARE LA MOMENTUL ...

BUNA ZIUA.AM O FIRMA ROMANESCA DE CURATENIE CARE LA MOMENTUL ACTUAL LUCREAZA IN ITALIA CU MUNCITORI DETASATI.AM SOLICITAT FORMULARUL A1 PT FIECARE DINTRE EI SI AVEM TOATE FORMELE LEGALE FACUTE ASA CUM CERE LEGEA.INTREBAREA MEA ESTE CARE E PERIOADA MAXIMA DE DETASARE A UNUI ANGAJAT,SI DACA LA SFARSITUL PERIOADEI MAXIME ,ANGAJATUL POATE FACE O PAUZA DE CATEVA LUNI DUPA CARE SA IL DETASEZ DIN NOU.MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)