avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SITUATIE : Societate cu profil constructii , recent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SITUATIE : Societate cu profil constructii , recent infiintata , vrea sa deschida puncte de lucru in Italia , pentru a detasa cetateni Romani in Italia , cu scopul de a plati asigurarile sociale si celelalte taxe la nivelul din Romania

Intrebari :
1. Ce sanse are o firma infiintata acum , sa obtina formularul A1 ;
2. Care sunt conditiile pentru obtinerea formularului A1 ;
3. De la ce institutie se obtine formularul A1 de la CNPAS judetean unde se gaseste sediul social al firmei sau de la Bucuresti ?
4. Pentru ce perioada maxima poate fi facuta detasarea in Italia , daca se intrunesc cerintele A1?
5. Daca in Italia trebuie respectat , pentru muncitorii detasati din Romania , salariul minim brut din Romania sau cel din Italia ;
6 Daca obtin formularul A1 chiar beneficiez de plata pentru lucratorii romani a contributiilor pentru ajutor social din Romania ?
Cel mai recent răspuns: grecumihai , utilizator 20:38, 22 Aprilie 2012
Va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)