avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inregistrat la anaf un contract de inchiriere, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inregistrat la anaf un contract de inchiriere, dar nu este ...

Am inregistrat la anaf un contract de inchiriere, dar nu este scrisa adresa imobilului in acesta. Cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:43, 7 Septembrie 2024
Adica ati facut un contract de inchiriere in care nu ati precizat ce anume imobil ati inchiriat?
Dvs cine sunteti, locatorul sau locatarul/chiriasul?
Locatarul

trandafir2 a scris:

Adica ati facut un contract de inchiriere in care nu ati precizat ce anume imobil ati inchiriat?
Dvs cine sunteti, locatorul sau locatarul/chiriasul?

Bunnnn,, acum, Cum pot sa procedez? in sensul carui interes?
Pentru ca aparent interesul este al locatorului, de a-si plati impozitele, si alte efecte adiacente.
Dar dvs, in calitate de chirias? Ce urmariti? Sa decontati ceva mai departe sau ce anume?

Cand adresati o intrebare, trebuie sa va puneti in locul celui care citeste (nu in locul dvs care deja cunoasteti speta). Cel care citeste nu poate raspunde complet si corect daca nu are toate informatiile, existand astfel riscul sa primiti un raspuns eronat.
Cum adaug adresa pe contract? E nevoie sa mergem la notar ca sa adaugam? Locatorul a spus ca nu stie ce sa faca, la anaf au zis sa merg cu dansul si sa facem un act aditional

trandafir2 a scris:

Bunnnn,, acum, Cum pot sa procedez? in sensul carui interes?
Pentru ca aparent interesul este al locatorului, de a-si plati impozitele, si alte efecte adiacente.
Dar dvs, in calitate de chirias? Ce urmariti? Sa decontati ceva mai departe sau ce anume?

Cand adresati o intrebare, trebuie sa va puneti in locul celui care citeste (nu in locul dvs care deja cunoasteti speta). Cel care citeste nu poate raspunde complet si corect daca nu are toate informatiile, existand astfel riscul sa primiti un raspuns eronat.

Daca actul initial a fost incheiat la notar (desi nu era nevoie sa fie incheiat la notar), atunci mergeti la notar si faceti un act aditional. De fapt este impropriu spus act aditional pentru ca este o precizare de obiect a locatiunii, o completare practic. Dar hai sa-i spunem si act aditional, ca pana la urma este acceptabila terminologia.
Daca actul initial a fost incheiat sub semnatura privata, atunci faceti faceti un act aditional sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui chirias, in baza contractului de inchiriere inregistrat la administartia finantelor publice. pacurar pacurar Rog un raspuns referitor la pasii de urmat in vederea executarii silite, respectiv recuperarea chiriilor restante si evacuarea, pentru un chirias persoana ... (vezi toată discuția)