avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins in trafic cu numere rosii expirate de 1 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins in trafic cu numere rosii expirate de 1 zi!

Buna ziua, am si eu o problema grava sau mai putin grava, nu stiu exact cum se încadrează!
Am cumparat o masina, i au fost scoase numere rosii, iar eu din prostie nu m am uitat sa vad cand expira si am circulat cu ele asa. Ghinionul meu a fost ca m au oprit fix dupa ce mi expirase numerele rosii cu 1 zi. Din ce stiu, mi au facut dosar penal, mi au luat permisul si mi au dat dovada de circulație 15 zile cu reînnoire. Acum intrebarea mea este ce se v a intampla de acum incolo? Ce se v a intampla cu dosarul, pot ajunge la judecătorie? Cat timp mi se v a lua permisul sau daca mi se v a lua? Mentionez ca si asigurarea imi expirase dar am auzit ca asigurarea expira odata cu numerele si plus nu am antecedente penale nici macar amenzi, si am 22 de ani. V a multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 August 2024
GabiIorga, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabiIorga , utilizator 13:24, 29 August 2024
Ar trebui sa mi
Iau un avocat? Ma ajuta la ceva? Pot termina mai repede balciul? Daca da, cand ar trebui sa l iau, de acuma? Sau de cand o sa ma cheme procurorul. Mulțumesc!

Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~