avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit venit agricol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit venit agricol

Buna ziua, am lucrat in regie proprie teren agricol proprietate personala ca persoana fizica.
Pentru infiintarea culturilor au fost anumite costuri, dupa recoltare am vandut produsul agricol ( prumb) la diferite persoane fizice.
Intrebarea este daca trebuie sa platesc impozit agricol si cum se calculeaza avand in vedere raportul infiintare-produs obtinut?
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 14:59, 7 Februarie 2010
Nu tb sa platiti impozit deoarece sunteti persoana fizica si vindeti produsele obtinute tot catre persoane fizice , datele problemei se schimbau daca obtineati venituri din arenda - predarea suprafetei agricole proprii spre o societate agricola

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie/documente societate cu activitate agricultura freenicos freenicos Va rog daca ma puteti ajuta cu o monografie specifica activitatilor agricole.Nu inregistrarile contabile ma omoara (ca sunt logice)cat documentele ... (vezi toată discuția)
Renta viagera iulliana iulliana in cazul incheierii unei rente viagere pentru un teren agricol arabil extravilan, dupa decesul proprietarului pamantului, copii mai pot mosteni pamantul, ori ... (vezi toată discuția)
Teren arendat nenesa nenesa Buna seara.As dori un sfat.Am terenuri arendate cu ctr.valabile pana in 2016.Unii dintre proprietari au vandut aceste terenuri arendate unei societati ... (vezi toată discuția)