avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... va multumesc pt raspuns, dar v-am adresat o intrebare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

va multumesc pt raspuns, dar v-am adresat o intrebare de ce pe ...

va multumesc pt raspuns, dar vam adresat o intrebare de ce pe decizia veche apare 32 ani si 3 luni stagiu de cotizare, iar pe decizia noua apare 30 ani si 11 luni. deci as fi avut si peste 30 ani 2 ani si 3 luni care se putea adauga la cei peste 25 ani de stagiu de stabilitate si as mai fi primit puncte peste 30 ani ???????
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:50, 28 August 2024
Trebuie sa continuati intrebarile pe postarea dvs. initiala , nu sa deschideti una noua, ca nu are discutia inteles asa . Dupa cum v-am spus , cititi ce chiar dvs. ati spus ca e la punctul E din decizia initiala : stagiul complet de cotizare prevazut de lege . E doar o cerinta a legii , se gaseste in anexa 5 a Legii 263/2010 . Toate femeile nascute in acelasi an si aceeasi luna cu dvs. , au acelasi stagiu prevazut de actul normativ ca fiind complet . Datele dvs. proprii sunt alta treaba . Dvs. aveti 36 ani ( iau cifre rotunde ) , din care 5 necontributivi . Contributiva e doar perioada efectiv lucrata : 36 - 5 = 6 . Minus ceva luni , din cate am inteles . Stiti dvs. ca , de fapt , ati lucrat mai mult ? verificati in cartea de munca .
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

as dori sa ma ajutati !in decizia de pensionare de limita de varsta din 27 ... abcdef 800 abcdef 800 buna ziua! In decizia de pensionare de limita de varsta din 27 oct 2023 nu apare temenul de stagiu de cotizare necontributiv. Am la Punctul E stagiu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua !tatăl meu a primit astăzi decizia de recalculare ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună ziua !Tatăl meu a primit astăzi decizia de recalculare a pensiei și este f.nemultumit.stagiu de cotizare 36 de ani 1 luna și 20 de zile Stagiu dr ... (vezi toată discuția)