avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIA ANTICIPATA FEMEI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIA ANTICIPATA FEMEI

Buna ziua. Referitor la pensia anticipata dupa noua lege: la ce data ma pot pensiona anticipat daca sunt nascuta la data de 24 mai 1967 si am un stagiu de cotizare de 35 ani dupa care nu am mai avut calitatea de asigurat. Precizez ca 3 din acesti 35 ani am stat in concediu ingrijire copii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie anticipată Daniela Saracutu Daniela Saracutu Bună ziua! Sunt născută în 19 decembrie 1967,am stagiu contributiv efectiv de 29 ani și 4 luni, apoi se adaugă la acești ani, îngrijire copil 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1967 si as dori sa stiu când pot iesi la pensie dar daca se poate as dori si o explicatie in sensul cum creste gradual in ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie-ani lucrati, concediu medical, somaj, concediu crestere copil copilarosul copilarosul Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum se face calculul pt iesirea la pensie tinind cont de faptul ca sunt femeie, nascuta la data de 20.09.1967, angajata din ... (vezi toată discuția)