avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incerc sa gasesc o solutie fiscala la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incerc sa gasesc o solutie fiscala la urmatoarea situatie

Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie fiscala la urmatoarea situatie :
sunt administrator si asociat unic la doua Srl-uri (o firma este cu impozit pe profit si una inca micro) si am urmatoarea problema : Pe prima firma se apropie de scadenta o plata mare si nu am lichiditate , dar am lichiditate in a doua firma , cum pot face cel mai simplu si legal sa transfer lichiditatea dintr-o firma in alta pentru a putea platii rata scadenta la un contract? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 23:11, 28 August 2024
Consider că un contract de imprumut ar fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie la urmatoarea situatie ... MIR80 MIR80 Buna ziua, incerc sa gasesc o solutie la urmatoarea situatie : sunt administrator si asociat unic la doua Srl-uri (o firma este cu impozit pe profit si una ... (vezi toată discuția)
Pot fi administrator la 3 srl-uri? a.stancu@ a.stancu@ Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - SRL 1 -administrator si asociat unic (micro) - SRL 2 - administrator si salariat (micro) - SRL 3 - doar ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)