avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de colaborare

Buna ziua,

Vreau sa inchei un contract de colaborare cu o intreprindere individuala.
Data inceperii ar fi in luna decembrie.
Se poate trece din urma?
Cel mai recent răspuns: mince , utilizator 16:28, 7 Februarie 2010
1. Contractul-"legea partilor"
2, Nu inteleg ce sa"treceti din urma" dar daca (banuiesc ) este vorba de data contractului si va impacaticu implicatiile fiscale "din urma"....
:)Intr adevar, data contractului. Deci contraventia pentru nedeclararea la timp tot se aplica. Si o va suporta ambele parti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare intre o firma si o persoana elena chilea elena chilea As dori sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare intre o persoana care este pensionara si o intreprindere individuala si ce implica acesta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ! - retroactiv ? anca87 anca87 As putea sa-mi fac un contract de munca cu data de 1 februarie , in conditiile in care au trecut cateva luni bune de atunci ? Am inteles ca termenul ar fi 15 ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)