avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE CALCUL, ...

Bună ziua,
Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE CALCUL, așa am înțeles că se numește procedura de calcul a noii pensii, este individual, pe fiecare pensionar în parte, și dacă da, m-ar interesa cum aș putea intra în posesia celui aferent ultimei mele DECIZII de pensionare. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 13:55, 6 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il solicitati de la Casa de pensii care v-a emis acea Decizie.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Întrebam și dacă este o CALCULAȚIE specifică fiecărei DECIZII în parte (asta m-ar interesa) sau doar un mod/model de calcul, deoarece după denumire s-ar încadra în al doilea caz. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Il solicitati de la Casa de pensii care v-a emis acea Decizie.

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2024
marinasimionescu, utilizator
acest răspuns util
Exista un algoritm de calcul , este prevazut in paragrafele legii . Se ia in considerare fiecare luna , din fiecare an al carierei , plus punctaje pentru perioade necontributive , s.a.m.d. Daca solicitati buletinul DVS. de calcul , acesta va va detalia in amanunt cum s-a calculat pensia dvs . ( pe fiecare luna in parte , pe fiecare an , fiecare punctaj obtinut ) . E destul de edificator .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2024
CHKa, utilizator
acest răspuns util
Descarcati cererea de aici:
[ link extern ]
O completati cu toate datele cerute de ea.
O pozati cu telefonul si de pe telefon o trimiteti pe adresa de e-mail a casei locale.
Bună seara,
Această cerere are un număr de înregistrare de la Casa de Pensii, care trebuie solicitat, deci trebuie depusă personal, după ce în prealabil a fost completată, nu trimisă pe mail. Eu așa înțeleg. Sau mi se comunică numărul cererii și data printr-un mail retur?!
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Carp Mircea a scris:

Descarcati cererea de aici:
[ link extern ]
O completati cu toate datele cerute de ea.
O pozati cu telefonul si de pe telefon o trimiteti pe adresa de e-mail a casei locale.

Alte discuții în legătură

Dispozitie pentru anularea deciziei de pensie naroty naroty in 2009 am depus pentru tatl meu la casa jud. de pensii o cerere pt recalcularea pensiei in urma careia ni s-a eliberat o decizie privind acordarea unei pensii ... (vezi toată discuția)
Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea ... krystal50 krystal50 Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea 19. In 2008 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă, când mi a luat în calcul și ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)