avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua sunt în vacanta în jupiter 31.09.2024 și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua sunt în vacanta în jupiter 31.09.2024 și a fost ...

Bună ziua sunt în vacanta în jupiter 31.09.2024 și a fost o ploaie puternica aici și mia luat apa masina as vrea sa știu ce este de făcut deoarece vreau sai dau un judecata masina nu mai merge deloc unde ma pot adresa sau ce trebuie sa FC
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:14, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe cine va ganditi sa dati in judecata ? cine ar fi vinovat ?
Cei de la asigurare ma gândesc deoarece nu am eu vina

CHKa a scris:

Pe cine va ganditi sa dati in judecata ? cine ar fi vinovat ?

În.primul.rand trebuie văzut dacă asigurarea dvs acopera astfel de incidente.Daca nu acoperă nu prea aveți cu cine sa va judecați.Trebuie sa existe o culpa a unității de cazare,societății care administra parcarea in cazul unei parcări private, o betonare totala care nu permite evacuarea apei,,un teren care a alunecat din cauza unei amenajări necorespunzatoare etc.Chiar dacă a fost un cod rosu ar putea exista o culpa în cazurile ipotetice prezentate.Astfel de situații se analizează.cu un av pt a evalua posibile variante dar primul.pas este sa citiți singur riscurile asigurate din contract.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am înțeles o sa ma uit pe asigurare sa vad ce am dar 100% nu este nimic adevărat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În.primul.rand trebuie văzut dacă asigurarea dvs acopera astfel de incidente.Daca nu acoperă nu prea aveți cu cine sa va judecați.Trebuie sa existe o culpa a unității de cazare,societății care administra parcarea in cazul unei parcări private, o betonare totala care nu permite evacuarea apei,,un teren care a alunecat din cauza unei amenajări necorespunzatoare etc.Chiar dacă a fost un cod rosu ar putea exista o culpa în cazurile ipotetice prezentate.Astfel de situații se analizează.cu un av pt a evalua posibile variante dar primul.pas este sa citiți singur riscurile asigurate din contract.

Cum adica "100% nu este nimic adevărat"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie balcon Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti, la etajul 4/8. Balconul meu (e vorba de balcon exterior) este inchis cu tamplarie aluminiu si geam termopan, ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa Livica Livica In legatura cu asigurarea casei am o nelamurire. Am citit undeva pe net ca nu se despagubesc inundatiile din ploaie. Cum vine asta ca eu nu inteleg. Eu stiam ... (vezi toată discuția)
Dauna in apartament floareadecoltz floareadecoltz buna ziua, detin apartament luat prin credit ipotecar si care este asigurat. pentru ca locuiesc la ultimul etaj, se pare ca s-a infiltrat ceva apa prin ... (vezi toată discuția)