avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! După mama mea nu s-a făcut succesiunea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! După mama mea nu s-a făcut succesiunea, suntem ...

Bună seara! După mama mea nu s-a făcut succesiunea, suntem patru frati ( mama a avut dreptul sa dea cui vrea dupa moartea tatălui dar nu a facut-o). Sora mai mica vrea sa facă succesiune doar pe casa și terenul din livada restul nu o interesează, cea mijlocie a vândut 20 ari cum nu știu......doar datorita faptului ca l-a plătit la impozit vreo 10 ani. Întrebarea mea este următoarea: poate face succesiune fara sa anunțe pe ceilalți frați, fără semnătura ( menționez ca se apuca de casa dar pe mine nu m-a înștiințat nimeni în nici un fel). Unde pot verifica?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:31, 1 Septembrie 2024
In cazul acesta se poate face succesiunea doar la judecatorie.
Judecatoria ii va cita pe toti prezumtivii mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se face succesiunea? tata are doi copii ((eu sunt ... Crina Elena Crina Elena Buna ziua! Cum se face succesiunea? Tata are doi copii ((eu sunt fiică și un frate, care a decedat). Mama a decedat când eu aveam un an.Tata s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Bamsee Bamsee Bună ziua, Deoarece am citit pe forumuri tot felul de discuții referitoare la situația noastră, am sa o descriu mai jos. Este vorba de o moștenire din ... (vezi toată discuția)
Mostenitor sau nu? mihaeladascalu27 mihaeladascalu27 buna seara!as avea nevoie de niste lamuriri,,,daca este cineva amabil sa ma ajute:D.mai concret problema socrului meu este urmatoarea:sunt3fratii in viata si o ... (vezi toată discuția)