avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! La muncă am funcția de COAFOR. În luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! La muncă am funcția de COAFOR. În luna februarie ...

Bună seara! La muncă am funcția de COAFOR. În luna februarie am solicitat o adeverință de salariat de la muncă, iar pe adeverință am observat ca managerul mi-a schimbat CIM. Pe cel vechi l-au închis și mi-au făcut altul fără să semnez. O lună de zile a funcționat așa. Am vorbit cu ei despre acest lucru, iar apoi l-am semnat pentru ca nu puteam rămâne fără job.Mi-au făcut angajare fără aviz medicina muncii. Eu nu am fost la medicina muncii, se poate să fii luat angajatorul prin relații aviz pentru mine? 2.Pe contractul de muncă am 45 de zile preaviz dacă demisionez având funcție de execuție, iar pe Minuta de informare am 20 de zile. Ce să mai înțeleg? Acest contract este nul? Cum pot să știu dacă e nul? Doresc sa plec de la acest job.

Alte discuții în legătură

Bună seara! 1.mi-au făcut angajare fără aviz medicina muncii. ... Heart20 Heart20 Bună seara! 1.Mi-au făcut angajare fără aviz medicina muncii. Eu nu am fost la medicina muncii, se poate să fii luat angajatorul prin relații aviz pentru ... (vezi toată discuția)
Demisie functie coordonator 30 sau 45 zile preaviz? Dove27 Dove27 Buna ziua, Am si eu o problema.Mi-am inregistrat demisia ieri,am functie de coordonator si managerul mi-a spus ca trebuie sa am preaviz de 45 zile. Este in ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua Exista vreo solutie [b]legala[/b] pentru a obtine de la un angajat de top management un preaviz mai mare 45 de zile prevazut in Codul Muncii ... (vezi toată discuția)