avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce inseamna pensie în plata? Am decizie de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce inseamna pensie în plata? Am decizie de pensie anticipata ...

Ce inseamna pensie în plata? Am decizie de pensie anticipata primita pe 26.07.2024 și am dus decizie de încetare a contractului de munca din q7.07.2024. Nu am decizie de recalculare și de ka casa de pensii mi s-a spus ca nu sunt în plata și de aceea nu am, dar am nr de înregistrare pentru decizia de încetare activitate și mi s-a spus ca este introdus în evidente, dar programul de emitere taloane a blocat programul de recalculare și deoarece am de prea putina vreme decizia de pensie emisa am de așteptat cam pana în octombrie și pentru recalculare și oentru plata pensiei. Ați mai auzit de astfel de cazuri?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 18:23, 2 Septembrie 2024
Pensia in plata inseamna pensia care o luati in momentul actual.Deoarece inca nu vi s-a virat nicio pensie inseamna ca nu sunteti inca in plata.
De recalculat sa recalculează toate pensiile din contributivate.
Legea 360/2023
Articolul 144
(1) La data intrării în vigoare a prezentei legi, pensiile stabilite pe baza legislației anterioare devin pensii în înțelesul prezentei legi și se recalculează prin înmulțirea numărului total de puncte realizat cu valoarea punctului de referință prevăzută la art. 84, cu excepția pensiilor stabilite în fostul sistem de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale agricultorilor anterior datei de.......
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
goplanet, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La recalcularea pensiei ce nr.de puncte se acordă pentru absolvirea ... fdanila fdanila La recalcularea pensiei ce nr.de puncte se acordă pentru absolvirea facultății de 5 ani ?Multumesc (vezi toată discuția)
La calculul pensiei de la 1 septembrie , in cazul unei persoane ... freeanifer freeanifer La calculul pensiei de la 1 septembrie , in cazul unei persoane deja pensionate se iau in considerare numarul total de puncte din decizia de pensionare si se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am lucrat 28 de ani in grupa a ll de munca. am ieșit ... mcraciun mcraciun Buna ziua .Am lucrat 28 de ani in grupa a ll de munca. Am ieșit la pensie la limita de vârsta.Vă rog sa -mi spuneți cum s-a calculat creșterea pensiei ... (vezi toată discuția)