avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru o persoana de 70 ani, cu 10 ani vechime, ar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru o persoana de 70 ani, cu 10 ani vechime, ar putea obține ...

Pentru o persoana de 70 ani, cu 10 ani vechime, ar putea obține o pensie cât de mică conform cu noua lege de pensionare care s-a aplicat din sept 2024? Ce ar trebui să facă?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:06, 3 Septembrie 2024
Nu , are nevoie de minim 15 ani contributivi ca sa poata accede la o pensie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Legal Advisor Legal Advisor Până la ce vârstă pot lucra pensionarii de peste 70 de ani, în sectorul public, dacă aceștia au iesit la pensie anterior datei de 1 anunarie 2024? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa ... Corneliu0962 Corneliu0962 Buna ziua, In perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa I si 4 ani si 6 luni grupa II. Conform legii mi s-ar reduce varsta de pensionare cu 4 ani ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensia minima sociala daca sotul are pensie? ... MilicaMilica MilicaMilica Pot beneficia de pensia minima sociala daca sotul are pensie? Alte venituri nu am. Eu as dori sa primesc pensie in baza anilor lucrati chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)