avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bună ziua, doresc sa știu ca persoana fizica pt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bună ziua, doresc sa știu ca persoana fizica pt amnistierea ...

Bună ziua,doresc sa știu ca persoana fizica pt amnistierea fiscala care va fi,întru în calcul și eu? Mai exact am impozit la locuita neplătit de cca 13 ani deci o suma considerabila cam 4000ron,ma rog nu am nici un job nici eu nici sotia și i mpozit pe o mașină cam 1000ron ambele sume conțin și penalizări va dați seama...și cum ar trebui sa procedez...pt locuita nu am primit niciodată vreo hârtie de la primărie...mulțumesc mult pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:55, 3 Septembrie 2024
Bună ziua,

Mi-e teamă că nu ați înțeles exact ce datorii vizează noua amnistie fiscală. Datoriile dvs. sunt la bugetul local (la primărie), de amnistia fiscală vor profita automat doar datornicii la bugetul de stat (firme, instituții publice etc.). Ca să se aplice și persoanelor fizice trebuie să existe o hotărâre de consiliu local. Și ar mai fi multe de zis, însă chiar nu au sens amănuntele cât amnistia fiscală e doar în fază de proiect.

Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus o cerere pentru amnistitia fiscală la primărie Foitos Foitos Am depus o cerere pentru amnistitia fiscală la primărie conform ordonanței din Septembrie, fiind persoană fizică. Din păcate eu am rămas fără loc de ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare penalizari persoane fizice ContSters126873 ContSters126873 buna seara. unde pot gasi model cerere anulare penalizari persoane fizice ? (vezi toată discuția)
Esalonarea datoriilor la bugetul local Naty_Iris Naty_Iris Buna, acum cateva zile am mai pus un topic legat de niste datorii ramase din timpul casatoriei, la primaria unde locuiesc ... (vezi toată discuția)