avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O cerere actualizare indemnizație reparatorie pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O cerere actualizare indemnizație reparatorie pentru revolutionari, ...

O cerere actualizare indemnizație reparatorie pentru revolutionari, se taxează sau este scutită de taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 17:19, 3 Septembrie 2024
Cererea de actualizare a indemnizației reparatorii pentru revoluționari este scutită de taxa de timbru. Această scutire este prevăzută de legislația specifică referitoare la revoluționari și la drepturile lor. Mai exact, Legea nr. 341/2004, cunoscută și sub numele de "Legea Recunoștinței față de Eroii-Martiri și Luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989," include prevederi referitoare la drepturile revoluționarilor, inclusiv scutiri de taxe de timbru pentru cererile privind indemnizațiile reparatorii.
Stimate domnule Mihai, am studiat legea 341/2004 , dar nu am găsit text in care să se scrie ... scutiri de taxe de timbru pentru cererile privind indemnizațiile reparatorii. Vă rog spuneți exact cu număr articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pensiilor olimiha olimiha Buna seara, Noua lege a pensiilor va afecta legea 341/2004 privind drepturile financiare a celor care fac obiectul legii? Multumesc (vezi toată discuția)
Contributii revolutionari ifrimcristina ifrimcristina am o situatie pe care nu stiu cum sa o gestionez am un angajat care este revolutionar si nu stiu ce taxe trebuie sa ii platesc si ce taxe nu trebuie sa i le ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiei de revolutionar bibiti bibiti cine poate sa imi raspunda si mie la intrebarea urmatoare esalonarea despre care este vorba la revolutionari in 2012 cind mai exact se dau (vezi toată discuția)