avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am câștigat o contestatie la executare,a durat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am câștigat o contestatie la executare,a durat aproape 3 luni ...

Am câștigat o contestatie la executare,a durat aproape 3 luni sa mi se comunice hotararea, care credeți ca este modalitatea cea mai ok de întoarcere a executării.....prin notificare de la avocat sau sa ma adresez direct unui executor
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:02, 4 Septembrie 2024
Important este să fi cerut întoarcerea executării în acel proces. Dacă ați făcut-o și vi s-a admis cererea, atunci apelați la un avocat să vă ajute cu o notificare.
DA BINEÎNȚELES CA AM CERUT
SI A FOST APROBATA ÎNTOARCEREA EXECUTARII SILITE PRIN RESTABILIREA SITUAȚIE ANTERIOARE,URMÂND CA FIECARE DIN INTIMATI (2) SA IMI RESTUIE FIECARE IN LIMITA SUMELOR INCASATE.....
MULȚUMESC PENTRU AJUTOR......Nu stiam care sunt pasii următoari,cun e mai ok sa procedez in astfel de situație.....calea mai ok

Dorin Voicilas a scris:

Important este să fi cerut întoarcerea executării în acel proces. Dacă ați făcut-o și vi s-a admis cererea, atunci apelați la un avocat să vă ajute cu o notificare.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți apela la una dintre cele două căi: prin avocat sau prin executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare admisa Flav Flav Buna ziua, Mi-a fost admisa contestatia la executare, anularea tuturor actelor de executare, intoarcerea executarii, taxa de timbru sa fie recuperate conform ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii silite M.A.V. M.A.V. ce aparari se pot face pentru a opri intoarcerea executarii silite, in conditiile in care partea adversa a declarat recurs impotriva sentinei civile avand ca ... (vezi toată discuția)