avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. 1. Daca eu sunt pe viabilitatea postului pe ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. 1. Daca eu sunt pe viabilitatea postului pe catedra ...

Buna ziua.
1. Daca eu sunt pe viabilitatea postului pe catedra de educatie sociala si informatica in doua scoli, La una din scoli mi se poate lua o ora de sociala pentru a-i fi data consilierului educativ ce apartine de CJRAE si eu sa raman cu catedra incompleta?
2. Si ina a doua scoala am decizie pe viabilitate pe educatie sociala si Informatica. Am solicitat o ora de informatica pentru a-mi intregi catedra, dar directorul a motivat ca a dat orele de informatica la plata cu ora altei titulare in conditiile in care sedinta pentru plata cu ora nu a avut loc la ISJ. Poate exista o decizie de titularizare la gimnaziu pe informatica si TIC emisa inainte ca aceasta disciplina sa intre in trunchiul comun si sa devina obligatorie? Se putea titulariza cineva pe optionale gen TIC. Domul director motiveaza ca decizia doameni care vrea orele este mai veche decat a mea. Dar aceasta materie a devenit obligatorie in momentul in care am ajuns eu in acea scoala, pana atunci fiind doar ore optionale si nu la toate clasele.

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)
Titularizare pe perioada viabilitatii postului Legalul Legalul Sunt suplinitor timp de 6 ani in aceeasi scoala si, in ciuda faptului ca au existat mereu ore , domnul director nu a fost de acord cu titularizarea mea, ... (vezi toată discuția)