avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titularizare pe perioada viabilitatii postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titularizare pe perioada viabilitatii postului

Sunt suplinitor timp de 6 ani in aceeasi scoala si, in ciuda faptului ca au existat mereu ore , domnul director nu a fost de acord cu titularizarea mea, motivand ca as pune in pericol catedrele colegilor mei, daca ar fi restrangeri.Acum, cand s-a schimbat legea si titularizarea se realizeaza pe perioada viabilitatii postului, refuza pe acelasi motiv si face publice doar 16 ore , desi s-ar putea constitui o catedra.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a -l determina sa publice o catedra in vederea acestui tip de titularizare.Cui ar trebui sa ma adresez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 13 Martie 2020
Adresati-va ISJ-ului si/sau Ministerului Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. 1. daca eu sunt pe viabilitatea postului pe catedra ... mariangal mariangal Buna ziua. 1. Daca eu sunt pe viabilitatea postului pe catedra de educatie sociala si informatica in doua scoli, La una din scoli mi se poate lua o ora de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)