avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezilierea unilterala a contractului .Buna ziua. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezilierea unilterala a contractului .Buna ziua. Am avut un contract de furnizare servicii telefonice ...

Buna ziua. Am avut un contract de furnizare servicii telefonice cu o firma de telefonie. Am primit un mail prin care ma anunta ca se majoreaza valoarea abonamentului. De la cca 40 lei s-a marit la cca 60 lei. In mail este scris ca firma poate mari valoarea abonamentului , dar marirea nu poate depasi cinci la suta din valoarea abonamentului. Le-am raspuns la acel mail si i-am rugat sa-mi spuna de ce este o crestere asa mare , insa nu mi-au raspuns. tot in acea adresa mi se spunea ca pot rezilia contrtactul in termen de 30 de zile la alta adresa de mail, sau prin portare Cand a venit factura marita , dupa mai mult de 30 de zile, am platit-o si m-am portat la alta firma. Acum mi se cer despagubiri pentru nerespectarea contractului. Credeti ca am vreo sansa sa castig vreun eventual proces ? Va multum,esc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:17, 4 Septembrie 2024
Buna ziua

Pana sa ajungeti la proces, adresati-va ANPC.
Este vina d-voastra daca ati depasit cele 30 de zile in care aveati dreptul sa reziliati contractul fara penalitati . Fiecare operator are propriile reguli si trebuia sa cititi contractul inainte de a actiona . Aveti niste informatii aici : www.avocatnet.ro/articol_675...
nu cred ca veti ajunge la proces.
ca de obicei, datoria dvs va fi redirectionata unei firme specializate in recuperari datorii restante. ce ati primit e doar conform procedurii de notificare. suma ceruta va fi mult mai mare (firma de recuperari are si ea cheltuieli) si va vor pisa cu telefoane/ scrisori/ sms.
sau va ajunge la un executor.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta telekom. am primit sms azi de la 1888 cum ... Azur321 Azur321 Recuperare restanta telekom. Am primit sms azi de la 1888 cum ca o firma de avocatura a fost imputernicita cu recuperarea restantei de la telekom. Eu nu mai am ... (vezi toată discuția)