avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa stiu va rog daca se incadreaza in vreo ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa stiu va rog daca se incadreaza in vreo grupa de munca ...

As vrea sa stiu va rog daca se incadreaza in vreo grupa de
munca stagiul militar de 1 an si 7 luni satisfacut in perioada
1982-1983 la munci in cariera de carbune Tismana 2 /Rovinari Jud.Gorj
Mentionez ca la momentul incorporari nu am eram incadrat in munca si
as dori va rog sa stiu daca se constituie vechime in munca cand voi
solicita pensie pentru limita de varsta.
Este necesara vreo adeverinta de la MApN care sa ateste ca in perioada
stagiului militar (1 an si 7 luni) am desfasurat activitatea in cariera
de carbune unde conditiile nu au fost prea usoare afara (frig,ploaie,vint)
si dupa cite am inteles sint considerate grupe superioare de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:33, 4 Septembrie 2024
În prezent, dispozițiile legale în materie consideră perioada de stagiu militar că fiind perioada asimilată stagiului de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare coeficient spor vechime luând in considerare studiile superioare si serviciul militar pt pensie limita de virsta 1dragon6 1dragon6 Am urmat la zi institutul politehnic Bucuresti intre 1977 si 1982 (cinci ani ingineri zi), si la un an dupa ce am inceput sa lucrez am efectuat stagiul militar ... (vezi toată discuția)
Grupa a 2-a de munca stagiu militar (militar in termen pe stil vechi, cand stagiul militar era obligatoriu pentru barbati) oldgeorge oldgeorge Pentru intocmirea dosarului de pensionare, se poate cere MApN o adeverinta care sa ateste ca in perioada stagiului militar (1 an si 4 luni) persoana respectiva ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca ContSters262329 ContSters262329 fiind militar in termen, am efectuat stagiul militar la cariera Lupoaia jud.Gorj (1an si6luni)cu state de plata (1983-1984. Aceasta perioada poate fi ... (vezi toată discuția)