avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

fiind militar in termen, am efectuat stagiul militar la cariera Lupoaia jud.Gorj (1an si6luni)cu state de plata (1983-1984. Aceasta perioada poate fi considerata vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 23 August 2012
Potrivit legislatiei in vigoare la data respectiva , art.20 alin.2 din Legea nr.3/1977 : Constituie vechime in munca si timpul in care o persoana incadrata in munca si-a intrerupt activitatea deoarece:
a) a indeplinit serviciul militar in termen, a fost concentrata, mobilizata sau in prizonierat;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in timpul satisfacerii stadiului militar am lucrat ... petru.jitaru petru.jitaru Buna ziua! In timpul satisfacerii stadiului militar am lucrat pe mai multe șantiere și în agricultura. Perioada aceasta este considerata că vechime in ... (vezi toată discuția)
Stagiul militar asepio asepio Buna ziua, am stagiul militar facut in perioada 15,09,1986-15,01,1988- fiind angajat inainte si reluind activitatea la acelasi loc de munca in 15 zile- conform ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Buna ziua, As vrea sa stiu daca, perioada efectuării stagiului militar obligatoriu constituie vechime in muncă în toată perioada cât acesta a fost ... (vezi toată discuția)