avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vecinul meu a decedat de un an, acesta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vecinul meu a decedat de un an, acesta avea casa ...

Bună ziua! Vecinul meu a decedat de un an, acesta avea casa în care locuia achiziționată în urma unei chitanțe de mâna. În cartea funciară se regăsește proprietarul de la care vecinul meu a cumpărat casă prin chitanța. Vecinul meu are o fiică, aceasta nevăzând de el după decesul său a fost îngropat de către primăria orașului. Îmi puteți spune cine ar fi legal proprietarul acestei locuințe și dacă o pate vine sau cum aș putea proceda pentru a o putea cumpăra? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate mbm76 mbm76 Bunicii mei au cumparat un teren in 1962 si au facut doar o chitanta de mana cum unul vinde si celalalt cumpara, dar, fara martori si chitante cum au ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana, vanzator decedat julia03 julia03 Am cumparat in urma cu 10 ani, 5ha de teren arabil de la un barbat si nepotul acestuia cu care am facut chitanta de mana si mi-au dat titlul de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa pe chitanta de mana. mitica66 mitica66 Am gasit sa cumpar o casa care la randul ei a fost cumparata cu chitanta de mana.Actualii priprietari au rol fiscal la primaria sectorului 5 unde platesc ... (vezi toată discuția)