avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare casa pe chitanta de mana.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare casa pe chitanta de mana.

Am gasit sa cumpar o casa care la randul ei a fost cumparata cu chitanta de mana.Actualii priprietari au rol fiscal la primaria sectorului 5 unde platesc impozit pe casa.Ei vor sa vanda tot pe chitanta de mana pe motiv ca nbu au banii necesari ptr a intra cu actele in legalitate,sa faca carte funciara.Daca eu cumpar cu chitanta de mana si tinand cont ca casa are rol fiscal la primarie pot intra apoi in legalitate cu toate actele necesare unei locuinte?Si cam cat m-ar costa?Am inteles ca de aceste acte se ocupa unii avocati.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:33, 25 Iunie 2013
Nu procedati asa? Luati proprietarii sii duceti la Notariat sa va faca un precontract de vanzare cumparare si, platiti o parte din bani pana cand notariatul ii face demersurile la cadastru pentru imfaptuirea cartii funciare. Atentie cu chitanta de mana sa nu luati "tepa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract broascamaria broascamaria vreau sa achitionez o locuinta,neavand suma toata vom face un precontract.Ce trebuie sa contina acesta si de ce acte este nevoie? (vezi toată discuția)
Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa vand o proprietate,se poate face un precontract de ... matrix naw matrix naw buna seara,urmeaza sa vand o proprietate,dar exista decat chitanta de mana dintre vanzator -cumparator,exista posibilitatea de a face un precontract ... (vezi toată discuția)