avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața sunt chiriaș al primăriei Galați, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața sunt chiriaș al primăriei Galați, locuiesc ...

Bună dimineața sunt chiriaș al primăriei Galați, locuiesc de 30 in același ap și cineva mă amenința că îmi ia ap poate face lucrul acesta? Menționez că nu am absolut nici o datorie,sunt la zi cu întreținerea și chiria.multumesv.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 4 Septembrie 2024
Cineva, cine? Primăria poate alege sa nu va mai aibă chiriaș.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reanoirea contractelor dupa 5 ani a locuintelor anl! atdacris atdacris -sunt chirias intr-o locuinta ANL.In toata aceata perioada(5 ANI) am fost cu \"0\" in dreptul datoriilor la intretinere si am respectat obligatiile din ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ??? Bacanita Bacanita Locuiesc cu chirie intr- un ap al primariei pe perioada 5 ani...la et 4...nu ma pot intelege pe cale amiabila cu vecinii pt hidroizolatie...in calitate de ... (vezi toată discuția)