avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un antecontract in 2022 in care erau anumite ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un antecontract in 2022 in care erau anumite clauze. ...

Am semnat un antecontract in 2022 in care erau anumite clauze. In acest moment cand am primit contractul de vanzare cumparare (cladirea este gata) am observat ca au fost adaugate noi clauze care sunt extrem de restrictive si care nu se gaseau in antecontract.

Ce as putea face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ionel008 , utilizator 12:44, 4 Septembrie 2024
ati semnat?
antecontractul este semnat... dar in contractuld e vanzare cumparare care urmeaza sa fie semnat sunt clauze abuzive din partea dezvoltatorului
Ar fi indicat sa nu semnati contractul si sa purtati o discutie insotit/sfatuit de un avocat si sa reusiti sa eliminati acele clauze.
contractul de vanzare are implicit mai multe clauze decat antecontractul fiindca trebuie sa fie mai detaliat. unele sunt restrictive fiindca sunt tehnice. daca este vorba de clauze care va impun obligatii noi, analiza textului cu ajutorul unui avocat este necesara.
Oare nu este inselatorie?
De exemplu sunt clauze care spun ca nu am voie sa dau locul de parcare in chirie
Alte clauze care spun ca trebuie ca draperiile sa fie intr-un anumit fel
Alte clauze care se specifica plati in avans pentru utilitati
Alte clauze in care se cere sa se plateasca pentru administratie 1.6euro/metru patrat etc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
ionel008, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar ... Diana IASI Diana IASI Buna ziua . Am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar pentru un apartament in care ar fi trebuit să mă mut în mai 2020 ,acum ultima dată când am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma cu un an soțul meu a aplicat pentru proiectul ... Ana mariahr Ana mariahr Bună ziua! În urma cu un an soțul meu a aplicat pentru proiectul Prima Casa, achiziționând un apartament. În acel moment blocul era în construcții, ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract de rezervare apartament, am plătit avans, dar n-am semnat antecontractul pentru că nu l-am putut studia înainte. cum pot recupera avansul? andreyxman andreyxman Buna ziua, am semnat un contract de rezervare cu un dezvoltator imobiliar in data de 31.08.2018 urmand sa se incheie antecontractul in data de 10.09.2018. Am ... (vezi toată discuția)