avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua Am o intrebare daca noi locuim in Ungaria ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua Am o intrebare daca noi locuim in Ungaria și băiatul ...

Buna ziua
Am o intrebare daca noi ne-am mutat din România in Ungaria și in Ungaria băiatul meu de 13 ani are deja Card de identitate el împlinește in Ianuarie 14 ani trebe sa fac in România Card de identitate?
Va multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Mamica2019, utilizator

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate pentru persoane cu dubla cetatenie Fûzi Judit Fûzi Judit Stimate Consultant ! M-am náscut in Romania,unde posed o locuinta proprietate personala. De cativa ani locuiesc in Ungaria in permanenta, si cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la domiciliul din romania dobraymonika dobraymonika Buna ziua! Am dubla cetatenie romano-maghiara si m-am mutat in Ungaria, am vrut sa-mi fac cartea de identitate maghiara, dar vor sa renunt la domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul ... nazareionut nazareionut Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul fiicei care împlinește 18 ani și sai fac și băiatului buletin de 14 ani unde locuim nu ... (vezi toată discuția)