avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost sfatuita din parte unui consilier juridic sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost sfatuita din parte unui consilier juridic sa ma adresez ...

Am fost satuita din parte unui consilier juridic sa ma adresez ITM deoarece nu am primit adeverință de sporuri.Trebuie sa ma adresez ITM București de care aparține ORANGE ROMANIA COMUNICATIONS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 23 Noiembrie 2024
Ati fost sfatuit prost ... ITM-urile nu au atributii in eliberarea de astfel de adeverinte . Spuneti acelui consilier sa citeasca bine legea.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, intrucat sediul se afla in Mun. Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)