avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am fost sfatuita din parte unui consilier juridic sa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am fost sfatuita din parte unui consilier juridic sa ma adresez ...

Am fost satuita din parte unui consilier juridic sa ma adresez ITM deoarece nu am primit adeverință de sporuri.Trebuie sa ma adresez ITM București de care aparține ORANGE ROMANIA COMUNICATIONS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 4 Septembrie 2024
Ati fost sfatuit prost ... ITM-urile nu au atributii in eliberarea de astfel de adeverinte . Spuneti acelui consilier sa citeasca bine legea.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A obtinut cineva adeverinta de atestare conform ordinului mjlc nr. 606/2010? dana13 dana13 A obtinut cineva o atestare de la minister pentru consilier juridic? Ce acte cer si in ce termen elibereaza adeverinta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime vizata de itm Pensionar Sibiu Pensionar Sibiu Buna ziua Mi-am depus dosarul pentru pensionare anticipata si pentru perioada 1991-1994, lucrata in Bucuresti, cei de la ITM Sibiu imi solicita Adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)