avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am și eu o întrebare. Mama mea a crescut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am și eu o întrebare. Mama mea a crescut copii lui ...

Bună ziua am și eu o întrebare.
Mama mea a crescut copii lui fratimiu din totdeauna pt ca el mereu a fost absent acum 4 5 ani a venit sa își ia copii ca vrea sa ii crească cu el cu noua lui soție pt ca să recăsătorit.
Totul ok până când am auzit și chiar cu dovezi ca copii erau maltratat de soția lui, bătuți în. Ultimul hal..
Nu puteam sa facem nimic doar sa așteptăm sentința la tribunal.
Într-o zi am sunat o pe *cumnata mea * dacă pot eu și a ma sa vizitam copii și a fost de acord doar ca, când am întrat în casa la ea a început sa tipe și sa ia telefonul ca ea suna la politie ca vrem sa o batem copii s au speriat pt ca deja era agitație și joi am plecat cu copii și cu telefonul ei, după ne am prezentat la secție de politie și am declarat ceeace de ibtamplase cu adevărat iar ea declarația ei ca am bătut o și am întrat peste ea... Concret mi-e și lui mama mea ne a dat câte o amenda de 100 de lei în banii vechi și atât..
Acum după 4 ani un nou polițist a luat dosarul la mana și ma chemat ca martor am povestit iar incidentul și a apus ca să stau insista ca o sa se plaseze dosarul.
La o zi după ma sunat iar sa ma prezint doar ca acum nu ne am mai întâlnit în secția de politie, a vrut să vorbim la coltul străzii și să mi ceara 500 de lei ca să pună el un martor fals sa declare ca *cumnata mea *nu o sa mai vina în România pt ca ea este plecata de atunci... Acum eu nu știu ce sa fac sa ii plătesc 500 de lei sau nu, specific ca domnul polițist a spus ca dacă nu pune martorul asta o sa faca pușcărie mama mea.. Deci ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:41, 4 Septembrie 2024
Bună seara! Nu dați niciun ban. Apelați numărul verde anti-corupție de la DGA. Îl găsiți cu un search pe google, sau trageți puțin de timp și mergeți personal la sediul DGA din județul dumneavoastră. Mama dumneavoastră nu va face pușcărie. Este o strategie a polițistului sa scoată niște bani de la dumneavoastră. În plus, dacă ii dați și sunteți prinsă fără sa fi denunțat înainte, riscați sa fiți judecată și condamnată pentru dare de mită. Cea mai simplă și sigura variantă este telefonul verde anti-corupție, care e gratuit.
Ar fi bine sa știți cum îl cheamă și sa aveți ceva probe. Poate faceți plangere și la parchet.
Pacat sa se pretează la așa ceva, sa își pună cariera în joc pt 500 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

telefoane si mesaje de amenintare dupa semnarea unui act de donatie calcium calcium Buna ziua Dupa ce am facut un act de donatie catre fratele meu , cumnata mea a inceput sa ma sune si sa ma ameninte pe mine si familia mea ca vine cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca ... NicNic78 NicNic78 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca sa stiu cum o pot rezolva. Am un baiat de 16 ani si 8 luni care a avut altercatii cu un alt ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)