avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce urmeaza dupa un apel de daune cistigat in instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce urmeaza dupa un apel de daune cistigat in instanta si apoi ...

Ce urmeaza dupa un apel de daune cistigat in instanta si apoi pierdut la apel .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 7 Septembrie 2024
Nu exista apel la apel..Sau ați câștigat în primavinstanta și ați pierdut în apel sau incercati sa explicați mai clar.Daca ați pierdut în apel în funcție de obiectul cauzei tb văzut dacă mai aveți calea de atac a recursului..
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mai pot exista si caile extraordinare de atac , contestatie in anulare/revizuire.
Am cistigat in instanta si am pierdut la apel . Este un procesde daune .
Hotarare este data cu recurs???
Duna ziua ! Nu cunosc , , astept editarea care inca nu mi-a sosit . Intreb pentru a ma pregati de ceea ce va urma .

Alte discuții în legătură

Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)