avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REVIN la întrebarea anterioară cu unele precizări. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REVIN la întrebarea anterioară cu unele precizări. - LISTA ...

REVIN la întrebarea anterioară cu unele precizări.
- LISTA DE CHELTUIELI LUNARE T R E B U I E semnată și de PREȘEDINTE și CENZOR?
De ani de zile sunt semnate NUMAI de ADMINISTRRATIR și am găsit multe erori de calcul.
Pe proprietari nu-i deranjează, deoarece din 20 apartamente, 16 sunt închiriate studenților,

Dacă da, conform cărui Articol, din care Lege, Hotărâre, Ordonanță...etc, un ACT LEGAL.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: HAV05 , utilizator 08:25, 6 Septembrie 2024
Desigur ca trebuie sa semneze si presedintele si cenzorul , trebuie doar sa rasfoiti legea 196/2018 , la atributii presedinte si cenzor si gasiti ce va trebuie in 3 minute

Dar dacă aveam timp, NU puneam întrebarea.
Îmi spuneți, vă rog frumos, dvs, Articolele din Legea 196/2018?
Am nevoie de un răspuns EXACT, CORECT, al unei persoane autorizate, deoarece doresc să mă adresez Organelor de Stat.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
HAV05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- lista de cheltuieli lunare t r e b u i e semnată și de preȘedinte ... HAV05 HAV05 - LISTA DE CHELTUIELI LUNARE T R E B U I E semnată și de PREȘEDINTE și CENZOR? Dacă da, conform cărui Articol, din care Lege, Hotărâre, ... (vezi toată discuția)
Se poate face divizarea unei asociații fără a se respecta ... pojoga pojoga Se poate face divizarea unei asociații fără a se respecta art.13 alin 3 din legea 196/2018? Precizez că nu s-a făcut niciodată reactualizarea ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)