avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Unde pot gasi arhiva intreprinderii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Unde pot gasi arhiva intreprinderii I.T.A-C.I.U.T.M.R ...

Buna dimineata,
Unde pot gasi arhiva intreprinderii I.T.A-C.I.U.T.M.R care avea sediul in Bucuresti, Str. Smardan?
Multumesc si zi placuta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 5 Septembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vechime icpb bucurești! buna ziua. unde pot găsi arhiva firmei icpb Șantierul 4 instalații, ... Baciu Monica Baciu Monica Buna ziua. Unde pot găsi arhiva firmei ICPB Șantierul 4 Instalații, str. Zețarilor, București? Doresc informării despre vechimea și grupa in munca pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc arhiva romtelecom bucuresti ... Telefoane.11 Telefoane.11 Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc arhiva Romtelecom Bucuresti pentru a gasi cartea de munca.. imi trebue o adresa.. va multumesc. (vezi toată discuția)
Am lucrat in perioada 1982 până in1990 la taglhs sut bucuresti ... Metelet stefan Metelet stefan Am lucrat in perioada 1982 până in1990 la TAGLHS SUT Bucuresti unde pot gasi harivele fostei întreprinderi ptr o adeverința (vezi toată discuția)