avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Referitor decizia de pensionare , doresc o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Referitor decizia de pensionare , doresc o lamurire ...

Buna ziua !
Referitoe decizia de pensionare , doresc o lamurire , inainte de a ajunge la casa de pensii al carui sector apartin .

Decizia anterioara datata 11,01,2021 , preciza
Stagiu complet de cotizare 30 ani si 5 luni
Total stagiu de cotizare 43 ani , 10 luni si 24 de zile, din care adaugat pentru recalculare 1 ani , 6 luni ,0 zile.
Numar de puncte 37,429

Vine decizia din august 2024 astfel
Total stagiu de cotizare 32 ani , 11 luni 25 zile
Stagiu de cotizare contributiv 4 ani ,9 luni ,4 zile realizat peste 25 ani contributivi
Nr de puncte de stabilitate pentru stagiu contributiv de peste 25 ani 2,38059
Nr total de pencte de stabilitate 34,17791

Precizez ca am lucrat si dupa varsta de pensionare tot 4 ore aproximativ 3 ani ,
Din date de mai sus rezulta diferenta la punctele de stabilitate si la stagiul de contributivitate.
Eu personal , nu am facut absolut niciun calcul , deoarece nu m-am asteptat , ca la recalculare sa nu primesc absolut niciun ban ,0
0 lei in plus.
In speranta unei lamuriri cat de mici , va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)
Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani ... Bibi29 Bibi29 Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani si 7 luni si 22 zile de stagiu total de cotizare realizat. Numar total de puncte realizat este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)