avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, daca sunt angajat ca si functionar public ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, daca sunt angajat ca si functionar public la o primarie ...

Buna ziua, daca sunt angajat ca si functionar public la o primarie si in acelasi timp sunt membru intr-o asociatie, asociatia nu are activitate economica, eu nu sunt angajat cu contract de munca, ci doar membru in consiliul de administratie, se poate considera act de incompatibilitate cu functia de functionar public?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 5 Septembrie 2024
Nu este caz de incompatibilitate, decat in situatia in care activitatea ca functionar public are legatura cu cea de membru in C.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati primar rataxen rataxen Buna seara imi poate spune cineva daca calitatea de unic asociat la un SRL este incompatibila cu functia de primar. a nu se confunda cu administrator. va ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public- consilier local tibi68 tibi68 Buna ziua. Functionarul public, angajat al unei primarii, se afla in incompatibilitate cu functia de consilier local dintr-un consiliu local, altul decat ... (vezi toată discuția)
Calitatea de funcþionar public este incompatibilã? louis philippe louis philippe Funcţia de preşedinte al unei asociaţii de proprietari renumerată lunar este incompatibilă sau compatibilă cu functia de consilier la D.J.T.L.(taxe ... (vezi toată discuția)