avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie.Buna ziua.Am o intrebare ,la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie.Buna ziua.Am o intrebare ,la calculul pensiei ...

Recalculare pensie.Buna ziua.Am o intrebare ,la calculul pensiei de limita de varsta se iau in consderare atat stagiul contributiv,necontributiv si cel asimilat,dar in cazul meu nu s-a luat in considerare stagiul necotributiv si stagiul asimilat.Nu inteleg de ce?,calculul asa spune cu toate stagiile.Si mai am o intrebare.la grupa 2 de munca ,se va mai face o recalculare in 2025? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:24, 5 Septembrie 2024
La recalculare se acorda doar puncte de stabilitate pentru stagiul contributiv (fara cumul pensie/salariu) care se aduna cu cele in plata.Totalul x 81= cuantumul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata partiala silverlining silverlining Calculul pensiei anticipate partial .....se face lunar, adica aceasta creste in fiecare luna, sau se stabileste o data-la iesirea la pensie anticipata partial ... (vezi toată discuția)
La recalcularea pensiei din 2024 trebuia tinut cont de anii de facultate? ... cafeluta cafeluta la recalcularea pensiei din 2024 trebuia tinut de anii de facultate? Adica 81 x 5? (vezi toată discuția)