avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, prin ordonanta presedintiala pot obține ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, prin ordonanta presedintiala pot obține acordul ...

Bună ziua, prin ordonanta presedintiala pot obține acordul tatalui sa mut copilul la alta scoala în alt judet ptr ca mi am schimbat locul de munca cu unul mai bun, iar copilul ar avea mai multe oportunități de educare și pregătire? Ca și distanta sunt 300 km,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:56, 22 Octombrie 2024
Buna ziua,

Instanta de judecata a apreciat oportuna audierea minorului, puteti consulta dosarul cauzei pentru a afla motivele pe care le-a avut in vedere instanta de judecata.
Ar trebui schimbat și domiciliul minorului.
Aveti obligația ca tatăl sa vada copilul.
Sa nu aveți probleme din acest motiv.
Trebuiau doua procese deschise ca sa nu riscati...

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort custodie copii florinmfn florinmfn sunt divortat am custodie comuna pt copii platesc pensie alimentara dar eu nu am vazut copii de un an ce pot face legal ca si ea sa respectedecizia ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala mp36 mp36 Am depus in instanta o ordonanata presedintiala pentru program vizitare minor iar judecatoria in cauza mi-a admis-o.Fosta sotie, nemultumita a facut apel la ... (vezi toată discuția)
Vecinul a deconectat casa de la reteaua de apa adrianburloiu adrianburloiu Situatia locala: casa p+1 firma noastra la parter si un nou vecin pers fizica a cumparat etajul. Curte in totalitate est a noului veci. Noi avem servitute de ... (vezi toată discuția)