avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Am primit de la Consiliul Județean o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Am primit de la Consiliul Județean o solicitare ...

Bună ziua! Am primit de la Consiliul Județean o solicitare de a incheia un contract și de a plăti un tarif pentru drumul judetean de pe care se intra in societatea comerciala pe care o administrez. Mă poate obliga Consiliul Județean să închei un astfel de contract?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:40, 5 Septembrie 2024
Teoretic nu se poate asa ceva, dar trebuie verificate toate datele problemei. Va recomand sa luati legatura cu un avocat.
Buna ziua

In acea solicitare ar trebui sa vi se spuna si baza legala pentru care trebuie sa inchietati acel contract.

Daca nu exista aceasta informatie, atunci solicitati-o de la cei care v-au expediat acea hartie.

Fiecare consiliu local are dreptul, in anumite limite si in anumite conditii de a impune diverse taxe.

verificati asadar motivul pentru care vi se solicita acest lucru. Eventual, odata obtinuta informatia, verificati-o cu un avocat sa va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal in vederea achizitionarii unui program informatic intr-o institutie publica. mirela79 mirela79 In anul 2006 institutia in care lucrez a incheiat un contract de asociere in vederea implementarii unor programe informatice (contabilitate bugetara, salarii, ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme. stein slick stein slick Buna ziua, voi detalia cazul voi specifica datele problemei in posibilitatea ca cineva sa reuseasca o deslusire a situatiei deoarece nu stiu care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate luis29 luis29 Buna ziua, am si eu o intrebare fata de legea incompatibilitatii care nu mi se pare clara. Sunt administratorul unei firme de salubrizare, firma de ... (vezi toată discuția)