avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Soția mea este născută în 18.08.1968, când are ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Soția mea este născută în 18.08.1968, când are dreptul să ...

Soția mea este născută în 18.08.1968 cînd are dreptul să iasă în pensie limita de vârstă? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 5 Septembrie 2024
Martie 2034 ..varsta de 64 ani si 7 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anghelinaioan anghelinaioan sotia mea are 56de ani si este pensionata pe caz de boala,va rog sa imi spuneti cind are dreptul sa intre in pensie la limita de virsta ,avind in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sandu valentin sandu valentin Sotia mea este nascuta in luna Aprilie 1953 si are vechime in munca 14 ani.Momentan nu lucreaza si nu are nici un venit,cind ar avea dreptul sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)
"pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea ... gbrlcostache gbrlcostache \"Pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, de către cei care au realizat un stagiu de ... (vezi toată discuția)