buna ziua , va multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara si revin cu o alta . Inainte de anul 2012 ( nu mai retin anul exact ) asociatia de locatari care functiona intr-un uscator la etajul 4 din acelasi bloc dar la alta scara ne-a cerut acordul sa ocupe un spatiu cu destinatia uscator pe care il folosea un vecin la parter ( un metru latime si vreo 2 lungime ) si se se extinda si pe holul de la intrare cat sa faca o incapere aproape patrata , Nu stiu cati locatari au semnat . dar va spun situatia scarii blocului unde am cumparat un ap. de la fostul proprietar . Scata blocului a fost construita pentru navigatori si familiile lor . CEI CARE NU AVEAU UNDE STA S-AU MUTAT INAINTE DE A FI SCARA RACORDATA LA UTILITATI , Cel putin la ap meu nicio usa nu este la aceleasi dimensiune cu alta . , cred ca nici subsolul nu a fost terminat ( nu cred , sunt sigura ) pentru ca pana acum 2-3 ani nu avea nici scara de acces nici zid cu usa sa separe parterul de subsol asa cum au toate blocurile . Deci toti barbatii erau plecati pe ocean la pescuit iar femeile au ramas in romania cu copii i . , care cu serviciu care casnice , , Parterul scarii si nu numai a devenit locul de refugiu al tuturor derbedeilor care erau izgoniti de la alte scari , au spart geamurile de la usa de intrare , au dat foc la intrerupatoarele de lumina , au afumat grinzile cu lumanari in noptile de PASTE , , sobolanii iti treceau printre picioare ( in anul 1996 cand am cumparat ap. ) La subsol , am aflat mai tarziu era apa pana la genunghi si nu numai apa , In ciuda tuturor interventiilor facute si a cheltuielilor aferente subsolul este si acum plin cu apa si tantari si degaja un miros pestilential si tantarii ne intra si in gura cand vine echipa cu dezinfectia si deratizarea ( obilatorie cel puti de 2 ori pe an - ordin de la primarie ) in cocluzie , am cerut asociatiei de proprietari SA PLATEASCA O CHIRIE LUNARA care sa intre in fondul de reparatii destinat exclusiv scarii noastre , am intocmit tabel nominal cu semnaturile a 13 proprietari din 19 ap cate sunt pe scara si l-am depus cu nr de inregistrare l a sfarsitul anului 2020 , , presedinta refuza categoric punerea pe ordinea de zi a adunarii generale , pe motiv ca s-a prescris dreptul de proprietate a spatiului respectiv , Nu va mai spun cum decurg adunarile Din 360 ap , la primul tremen nu vin niciodata jumatae =1 iar la urmatorul , majoritatea sunt acolitii ei ( din 15 -20 cati sunt ) te acopera cu vocea si nu poti expune problema , Cel putin eu m-am scarbit de toti si de toate , Presedinta vine la sediul asociatiei doar sa semneze LISTA CHELTUIELILOR DE INTRETINERE si isi atribuie un salariu lunar de 1500 lei , Nu mai spun ca nu cunosc niciun membru din comitelul asociatiei sau pe cenzor , MULTUMESC , multa sanatate
Cel mai recent răspuns:
BogdanGri , utilizator
12:10, 9 Septembrie 2024