avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, In curte la mine exista canalizarea în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, In curte la mine exista canalizarea în care trece ...

Buna seara,

In curte la mine exista canalizarea în care trece țeavă de canalizarea a mea si a vecinei pe sub casa mea.Nu știu dacă există vreun contract legal în condiția in care canalizarea a fost făcută de multi ani si socrul meu care a fost proprietar este decedat.Intrebarea mea este,daca exista vreo procedura in care pot să mut canalizarea în afara curții? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
Elika47, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elika47 , utilizator 15:17, 7 Septembrie 2024
Este necesara o intelegere amiabila cu vecina, proiect pentru deviere canalizare si autorizatie de sapatura plus autorizatie de ctie. Exista riscul de prabusire a casei daca lucrarea nu este executata corect. Normal, dupa ce faceti devierea canalizarii, nu scoateti vechea canalizare fizic (demolare), doar faptic (anulare/ blocare).
Mulțumesc frumos

{Interventie moderator >>> editat mesaj - sters citat anterior}
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta apa intre case Victor Diaconescu Victor Diaconescu E permis sa existe conducta alimentare apa oraș amplasată intre case la 1 m de acestea? (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)