avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o întrebare care mă puteți ajuta va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o întrebare care mă puteți ajuta va rog.Vrem ...

Buna ziua am o întrebare care mă puteți ajuta va rog.Vrem să împărțim locul terenul și casa părintească,noi suntem 3 frați și mai trăiește mama,cum am putea să împărțim daca părinții nu au acte pe casa și teren? fiind primită de la părinții lor tot că moștenire la rândul lor.Daca știți ceva va rog sa îmi dați un sfat
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 04:43, 7 Septembrie 2024
actele de proprietate sunt certificatele de mostenitor
Daca nu exista nici un fel de acte este foarte complicat . Oricum , ar trebui dezbatute toate succesiunile in ordinea deceselor , vazut cine a platit impozitul in toti acesti ani , cautate ceva acte sau chitante de mana oricat de vechi si niste martori daca exista dar in primul rand aveti neaparata nevoie de un avocat . Aveti niste informatii aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mana,succesiune raiderstorm raiderstorm [u]Prezentare:[/u] parinti decedati ,4 frati (2 decedati fiecare avand un copil).Nicio succesiune.Unul dintre cei doi frati sustine ca ar avea un act de mana ... (vezi toată discuția)
Părinții au zis că-și împart averea dându-ne câte o jumătate mie și fratelui, dar eu le-am cumpărat casa ca să o scap de o licitație. mai are dreptul fratele meu la ea? Daniela 1967 Daniela 1967 Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas ... (vezi toată discuția)
Mai am vreun drept??? elyada elyada In anul 1981 parintii mei au divortat,noi suntem 2 frati,in urma divortului,fratele meu a fost dat in custodia tatalui,iar eu in cea a mamei,casa parinteasca ... (vezi toată discuția)