avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriez un apartament catre PJ pentru sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriez un apartament catre PJ pentru sediu social

Buna ziua,
Daca inchiriez un apartament catre PJ pentru sediu social cu pret mult peste media pietei, legal, risc ceva? Nu am gasit nimic in lege care sa interzica asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 12:04, 14 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
contractul e legea partilor.

o problema ar fi fost ca sa puneti o chirie mai mica decat piata si sa fi fost afiliati.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere locuinta la firma proprie Lemil Lemil Buna ziua Am preluat o firma cu o pierdere contabila din anii anteriori. La activitatea pe care o realizez acum as putea sa o aduc pe profit peste vreo 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Contract de chirie bogdanmr bogdanmr Buna ziua. Doresc sa va ma ajutati cu un sfat fereritor la urmatoarea situatie: - firma mea doreste sa incheie un contract de chirie pentru un spatiu, ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren de catre un srl catre unul dintre asociati micellinne micellinne Am un teren detinut de un SRL si vreau sa il vand unei pf, respectiv unuia dintre asociati. as dorii sa stiu la ce pret pot vinde. am posibilitatea de a vinde ... (vezi toată discuția)