avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am o problema la locul de muncă. Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am o problema la locul de muncă. Sunt angajat ca ...

Bună ziua. Am o problema la locul de muncă. Sunt angajat ca operator la o fabrica și cunosc doua operațiuni și la una dintre ele nu pot face norma dar la cealaltă da și mi-a făcut fișa de îmbunătățire spunându-mi că dacă nu mă îmbunătățesc îmi desface contractul de munca. Și niciun post din cele doua nu s-a desființat. Pot fi concediat doar pentru că nu pot face norma la una din operațiuni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 6 Septembrie 2024
Art. 61 C.mun.
Angajatorul poate dispune concedierea pentru motive care tin de persoana salariatului in urmatoarele situatii:
.....
d) in cazul in care salariatul nu corespunde profesional locului de munca in care este incadrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificativ nesatisfacator carpaho carpaho Daca un salariat are la evaluare nesatisfacator si angajatorul vrea sa-i desfaca contractul de munca va rog sa ma ajutati cu ce articol din codul munci ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa prenatal alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Pe 4 septembrie mi se termina concediul pre/post natal (lehuzia,126 de zile). Nu iau indemnizatie ccc,pt ca nu am un an vechime. Voiam sa mi ... (vezi toată discuția)
Nesatisfacator pe post carpaho carpaho un salariat a fost evaluat la sfirsitul anului 2013 si a avut calificativ nesatisfacator, a fost reevaluat in luna ianuarie 2014 si a avut acelasi calificativ ... (vezi toată discuția)